Kotimainen naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä & verkkokauppa    |    Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!

Harry Potter

Harry Potter on brittiläisen kirjailijan J. K. Rowlingin kirjoittama seitsemänosainen fantasiakirjasarja. Kirjasarjan keskipisteessä on Harry Potter -niminen orpopoika, joka saa 11-vuotissyntymäpäivänään tietää olevansa velho ja pääsevänsä opiskelemaan taikuutta Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun. Harry Potter sijoittuu sekä todelliseen maailmaan, kuten Lontooseen, mutta myös jästeiltä salassa pidettyyn maagiseen velhomaailmaan. Yksi kirjojen tärkeimmistä tapahtumapaikoista on Tylypahkan noitien ja velhojen koulu, jossa Harry ja kumppanit opiskelevat. Suurin osa kirjojen tapahtumista sijoittuu Tylypahkaan. Tylypahkan lähellä sijaitsee Tylyahon kylä, jossa koululaiset saavat silloin tällöin vierailla.

Tarinan pääjuoni kuvaa Harryn taistelua pahaa lordi Voldemortia vastaan. Harryn ollessa vasta runsaan vuoden ikäinen voimakas pimeänpuolen velho lordi Voldemort murhasi hänen vanhempansa, Lily ja James Potterin. Lordi Voldemort yritti murhata myös Harryn, mutta koska Harryn äiti antoi henkensä poikansa puolesta tappokirous kimposi vauvasta Voldemortiin itseensä jättäen vain salamanmuotoisen arven vauvan otsaan.

Harry Potter -kirjojen pohjalta on tehty samanniminen elokuvasarja, kaksi teemapuistoa, paljon erilaisia oheistuotteita sekä tietenkin laadukkaita naamiaisasuja.

{FilterOptions( helper: '{{ {FilterOptionRemoveUrl( before: '
 • {FilterOptionName}
 • ' )} }}' )}
  Suodata tuotteita {FilterOptions( helper: '{{ {FilterOptionRemoveUrl( before: '
 • {FilterOptionName}
 • ' )} }}' )}

  Näytetään tuotteet 1-53 / 53

  Suodata tuotteita

  Ostoskoriin käytetyt lahjakortit