Kotimainen naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä & verkkokauppa    |    Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!

Elvis

Elvis Aaron Presley syntyi 8. tammikuuta ja kuoli 16. elokuuta 1977. Elvis oli ja on yhä yksi maailman tunnetuimpia laulajia. Elvis Presleyn levyjä on myyty maailmanlaajuisesti arvioiden mukaan noin 2,5 miljardia. Tämä tekee hänestä kaikkien aikojen myydyimmän artistin.

Elvistä kutsutaan yleisesti “Rock and rollin kuninkaaksi” tai “Kuninkaaksi”. Elviksen tuotanto on laaja sekä musiikin että elokuvan saralla. Elviksen lavaesiintymiseen kuului lantion heiluttaminen tavalla, jota ei ennen musiikkimaailmassa ollut nähty. Eroottissävytteiseksi tulkittu liikehdintä toi Elvikselle kutsumanimen Elvis the Pelvis.

Vaatimattomista oloista lähtöisin ollut Elvis tunnettiin rikastuttuaan varsin anteliaana ihmisenä. Sen lisäksi, että hän hankki äidilleen lupaamansa vaaleanpunaisen Cadillacin, hänen lahjoituksistaan pääsivät nauttimaan myös monet hyväntekeväisyysjärjestöt ja hänen ystävät, joskus jopa aivan tuntemattomatkin ihmiset.

Kodikseen Elvis hankki vuonna 1957 Gracelandin, Memphisissä sijaitsevan siirtomaatyylisen tilan. Gracelandin yläkerran kylpyhuoneeseen Elvis myös kuoli. Tila on ollut jo lähes 50 vuotta Elvis-fanien pyhiinvaelluspaikka. Yleisölle 7. kesäkuuta 1982 avattu tila toimii sekä Elvis-museona, että matkamuistomyymälänä. Tilan läheisyydessä järjestetään Elvis Presleyn kuolinpäivänä 16. elokuuta, vuotuinen kynttiläkulkue, johon tuhannet fanit ympäri maailmaa ottavat osaa.

{FilterOptions( helper: '{{ {FilterOptionRemoveUrl( before: '
 • {FilterOptionName}
 • ' )} }}' )}
  Suodata tuotteita {FilterOptions( helper: '{{ {FilterOptionRemoveUrl( before: '
 • {FilterOptionName}
 • ' )} }}' )}

  Näytetään tuotteet 1-2 / 2

  Suodata tuotteita

  Ostoskoriin käytetyt lahjakortit