Kotimainen naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä & verkkokauppa    |    Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!

Frozen

Frozen – huurteinen seikkailu on vuonna 2013 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen Walt Disney Animation Studiosin animaatioelokuva. Elokuva oli arvostelu- ja lippukassamenestys. Elokuva palkittiin sekä parhaan animaatioelokuvan että kappaleen ”Let It Go” Oscar-palkinnoilla vuonna 2014.

Elokuvan päähenkilöt ovat prinsessat Anna ja Elsa. Pikkuprinsessat Anna ja Elsa elävät kaikessa rauhassa pienessä ja kauniissa kuningaskunnassaan kuningataräitinsä ja kuningasisänsä kanssa. Kruununperijä Elsalla on salaisuus: hän osaa taikoa lunta ja jäätä myös keskellä kesää. Kun pikkusisko Anna loukkaantuu vakavasti yhden lumileikin seurauksena, päättää Elsa olla koskaan enää käyttämättä taikaansa. Vuodet vierivät ja tulee päivä, jolloin Elsasta on tarkoitus kruunata kuningatar. Vuosien ajan tukahdutettu taikuus pääsee vahingossa valloilleen ja jäädyttää koko kuningaskunnan. Elsa pakenee vuorille, mutta Anna ei anna siskonsa suhteen periksi vaan lähtee etsimään tätä henkensä uhalla. Avukseen hän saa poronsa Svenin kanssa metsiä samoavan Kristoffin sekä elävän lumiukon Olafin. Elokuvan tarina perustuu löyhästi H. C. Andersenin satuun Lumikuningatar.

{FilterOptions( helper: '{{ {FilterOptionRemoveUrl( before: '
 • {FilterOptionName}
 • ' )} }}' )}
  Suodata tuotteita {FilterOptions( helper: '{{ {FilterOptionRemoveUrl( before: '
 • {FilterOptionName}
 • ' )} }}' )}

  Näytetään tuotteet 1-16 / 16

  Suodata tuotteita

  Ostoskoriin käytetyt lahjakortit