Kotimainen naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä & verkkokauppa    |    Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin!

Teletapit

Teletapit on englantilainen lastenohjelma, jonka yksinkertainen juoni ja värikäs ulkoasu oli suunnattu erityisesti pienille lapsille. Kohderyhmä otti Teletapit hyvin vastaan ja monia vanhempiakin katsojia viehätti hahmojen surrealistinen maailma. Hahmot nauttivat jonkilaista kulttimainetta myös bilettävien nurten aikuisten keskuudessa.

Neljä hahmoa, Tiivi-Taavi, Hipsu, Laa-Laa ja Pai, asuvat Teletappimaassa, joka koostuu vihreistä kukkuloista. Kukkuloilla kasvaa kukkia ja loikkii oikeita kaneja. Hahmot herkuttelevat tappileivällä ja tappivanukaalla. Ulkona on korkean tangon päässä suuri potkuri, joka silloin tällöin alkaa pyöriä ja antaa taianomaisen viestin siitä, että jotain on tapahtumassa. Teletappien vatsassa on televisioruudut, joista näkyy joskus oikeiden lasten leikkimistä. Kyseinen lapsivideo katsotaan lähes aina kahteen kertaan, koska teletapit vaativat: “Uudestaan!” Teletappimaan auringolla on vauvan kasvot. Auringon kasvot tarkkailevat tapahtumia ja nauravat usein iloisesti. Aina jakson alussa vauva-aurinko nousee ja lopussa laskee.

Teletappien värikkäät hahmot ovat suosittuja naamiaisasuja esimerkiksi penkkareissa tai hupijuoksuissa. Naamiaisasut toimivat yksittäänkin, mutta mikäli kasassa on neljän hengen porukka, suosittelemme ehdottomasti tiimipukeutumista! Ja uskallamme luvata, että bileiden loputtua naamiaisasuiset hulluttelijat toteavat hahmojen tavoin: “Uudestaan!”

{FilterOptions( helper: '{{ {FilterOptionRemoveUrl( before: '
  • {FilterOptionName}
  • ' )} }}' )}

    Suodata tuotteita

    Ostoskoriin käytetyt lahjakortit